گیاهان آپارتمانی که عاشق حمام هستن را بشناسید

گیاهان آپارتمانی از دیرباز به دلیل زیبایی و توانایی برخی از آنها در تصفیه هوا، مورد تمجید و توجه قرار گرفته اند. تزئین خانه با گیاهان آپارتمانی تا جایی پیش رفته که بسیاری از مردم برای تزئین تمام اتاق های منزلشان از گیاهان زینتی استفاده می کنند. برخی از گیاهان آپارتمانی بومی جنگل‌های پر باران و مناطق رطوبت خیز زمین هستند و برای رشد بهینه نیاز به رطوبت زیادی نیاز دارند. از این رو توصیه می شود این گیاهان را در قسمت های مرطوب خانه مانند حمام و سرویس بهداشتی نگهداری کنید.

1- سرخس لانه پرنده

سرخس لانه پرنده گیاهی زیبا با برگ های چرمی مانند است که در مکان های مرطوب مانند سرویس بهداشتی، حمام، گلخانه و تراریوم بخوبی رشد می کند. این گیاه رطوبت دوست بومی آسیا، استرالیا و افریقا است و به صورت گلدانی و آویزی نگهداری می شود. طول این گیاه در فضای بیرون به 150 سانتی متر و در آپارتمان به حدود 60 سانتی متر می رسد. برخلاف اغلب سرخس ها که برای رشد به نور زیاد نیاز دارند، سرخس لانه پرنده می تواند فضاهای کم نور را تحمل کند و از این رو گیاهی ایده آل برای نگهداری در حمام است.

سرخس لانه پرنده


2- سرخس بوستون

سرخس بوستون یکی از محبوب ترین گونه های سرخس است که با نام سرخس شمشیری نیز شناخته می شود. این گیاه نسبتا مقاوم است و به رطوبت فراوان، نور غیر مستقیم و گرما علاقه دارد و از نور مستقیم خورشید بیزار است. گیاه سرخس بوستون گیاه آویزی جذابی است که می تواند تا ارتفاع 1.5 متر نیز رشد کند. هوای اطراف این گیاه باید همیشه مرطوب باشد، از این رو حمام یا آشپزخانه بهترین مکان برای نگهداری آن است.

 سرخس بوستون


3- بابا آدم

گیاه بابا آدم یا آلوکازیا گیاهی با برگ های سبز رنگ و درشت بومی مناطق گرم آسیا است که به دلیل داشتن برگ‌های بزرگ و قلبی یا پیکانی شکل و زیبا در میان علاقمندان به نگهداری از گیاهان زینتی طرفداران زیادی دارد. این گیاه علاقه زیادی به رطوبت دارد و هر 2 الی 3 روز یکبار باید آبیاری شود. علاوه برای اینکه بخوبی رشد کند، به نور متوسط با دمای بالا نیاز دارد. اگر قصد دارید از گیاه باباآدم در محیط حمام یا سرویس بهداشتی نگهداری کنید، باید آن را در مکانی قرار دهید که نور غیر مستقیم به آن بتابد.

بابا آدم


4- پتوس

پتوس یک گیاه آپارتمانی مقاوم و رونده است که به راحتی خود را با شرایط مختلف تطبیق می دهد. اگرچه پتوس برای رشد به رطوبت زیادی نیاز ندارد، اما قادر است رطوبت زیاد را تحمل کند، از این رو گیاه مناسبی برای نگهداری در محیط های مرطوب است. این گیاه زیبا دارای برگ های سبز نوک تیز و قلبی شکلی است و به سادگی از بین نمی رود. پتوس گونه های مختلفی دارد که از جمله آنها می توان به پتوس سبز، پتوس بلک، پتوس مرمری، پتوس ابلق، پتوس نقره ای، پتوس شاد و پتوس آهک اشاره کرد.

پتوس


5- آلوئه ورا

آلوئه ورا گیاهی آبدار شبیه به کاکتوس با برگ های سبز و بلند است که علاوه بر زیبایی خواص درمانی فراوانی نیز دارد. این گیاه برای رشد نیاز به رطوبت فراوان ندارد. اما اگر در مکان مرطوب قرار گیرد، می تواند بخوبی رشد کند. ماده جادویی این گیاه درون برگ هایش مخفی شده است؛ همین ویژگی موجب شده تا بسیاری از مردم با پرورش این گیاه در منزل از خواص درمانی آن نیز بهره مند شوند و در واقع با یک تیر دو نشان بزنند.

 آلوئه ورا


6- کالاته آ

کالاته آ یکی از گیاهان گرمسیری با بیش از 270 نوع مختلف است که متداول ترین نوع آن در ایران با اندازه حدود 30 سانتی متر و برگ های راه راه است. این گیاه رشد آهسته ای دارد و ارتفاع آن گاه به 60 سانتی متر هم می رسد. کالاته آ گیاهی با برگ های برجسته و پهن و زیبا است. بر روی برگ های این گیاه حاشیه هایی مواج به چشم می خورند و سطح زیرین آن به رنگ ارغوانی و قسمت رویی آن سبز رنگ است. کالاته آ یکی از گیاهان آپارتمانی رطوبت دوست است که برای رشد به 70 درصد رطوبت نیاز دارد.

کالاته آ


7- کروتون پترا

کروتون پترا گیاهی زیبا با برگ هایی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز به شکل نیزه سه سر است. این گیاه بومی آسیای جنوب شرقی و جنوب هند و در آب و هوای گرم و مرطوب بخوبی رشد می کند. گیاه کروتون پترا به خاطر رنگ خاص برگ هایش در دسته گیاهان پرطرفدار آپارتمانی قرار می گیرد و برای رشد به نور غیر مستقیم خورشید نیاز دارد و بهترین مکان برای نگهداری از آن در آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی است.

کروتون پترا


8- سانسوریا

سانسوریا یکی از گیاهان آپارتمانی پرطرفدار است که در دسته گیاهان سرسخت و مقاوم قرار می گیرد. این گیاه تقریبا با هر شرایط رطوبتی و نوری سازگار است و حتی می تواند چندین هفته بدون آسیب دیدن تنها بماند. گیاه سانسوریا در دسته گیاهان CAM قرار می گیرد و در طول روز کربن دی اکسید را جذب کرده و در شب اکسیژن آزاد می‌ کند. از این رو بسیاری از مردم از سانسوریا در حمام و اتاق خواب خود نگهداری می کنند.

سانسوریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا